20171213 27 Vocin HZD hodocasce cuvare Hrvatske istine Dragutin Šafarić

Nakon odavanja počasti žrtvama u Voćinu zapalili svijeće i na grobištu Slatinski Drenovac

(…)

Slike su pripremljene u jednom paketu, koje se mogu skinuti sa našeg (mog) portala „PIETETA“ pomoću poveznice sa kojom je direktno pristup spomenutoj stranici, koju je potrebno potražiti kao državo te i po datumu samog događaja, a to je 13.12.2017.g., koji prilog se nalazi kraju redoslijeda bloka:

http://www.safaric-safaric.si/pieteta_zip_Cro.htm

Predlažem i posjetu još i ovom dijelu portala „PIETETA“. 

Kroz dugogodišnju izradu posebnog digitalnog katastra stratišta-grobišta za WW2 i poraća, razvija se poveći dio portala, kojeg možete upoznati. Digitalnu bazu Vam ne mogu ponuditi, jer je dragocjena a ona  može lako „pobjeći“ (!?), što bi značilo poklon nekima moj dugogodišnji mučni rad na toj aplikaciji.

U toj obradi već je dosta dobro obrađeno preko 2 hiljade lokacija (stratišta) uz bogatu pratnju sa raznim  prilozima sa slikama i objavama, skinuti su prateći neki snimci kao video sa Googla u varijanti „3D“  i još puno toga. Obuhvaćeno je čitavo područje Jugoslavije, područje stradanja i komunističkih zločina.

Ali ipak možete  na portalu vidjeti neke manje video snimke napravljene na kompjuterskom monitoru za vrijeme rada a snimljeno je sa mobitelom. Za sada je to najjednostavniji uradak za moj prikaz ili reklamu.

http://www.safaric-safaric.si/katas__dragutin.htm

http://www.safaric-safaric.si/katas_video.htm

pozdrav iz Velenja, svima Sretan Božić i mnogo dobrog u Novoj 2018. godini

Dragutin Šafarić