Danas u srijedu 4. travnja 2018.g u noćnim ili ranim jutarnjim satima devastiran je spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u Dubravi na način da je na prednjoj strani spomenika crvenim sprejem iscrtan znak zvijezde.

145 brigada Dubrava spomenik hrvatskim braniteljima 04042018 popis poginulih hr branitelja

Jedan ili više počinitelja hrabro su pod okriljem mraka pokušali omalovažiti žrtvu 74 poginula hrvatska branitelja sa područja Dubrave, žrtvu koju su dali da bi ti i takvi - štovaoci nekog ranijeg vremena koje je na sreću iza nas- mogli nesmetano u miru živjeti i raditi. No, ovo će se očistiti, nisu oni toliko jaki da mogu nanijeti veću štetu.

145 brigada Dubrava spomenik hrvatskim braniteljima 04042018

Ovim činom iskazana je velika hrabrost jednog ili više počinitelja prema spomeniku koji je simbol pobjede u Domovinskom ratu i označava pijetet i sjećanje na poginule branitelje sa područja Dubrave. Onima koji podržavaju takav čin poručujemo da odu živjeti tamo gdje je takav znak dobrodošao a počinitelju ili počiniteljima poručujemo da nam jave kad budu htjeli ponovno iskazati takvu hrabrost jer bi i mi voljeli biti nazočni...valjda se ne boje branitelja koji su ovu državu oslobodili. 

145 brigada Dubrava spomenik hrvatskim braniteljima 04042018 MSM

No...kako god bilo, pustimo institucije ove države da rade svoj posao a mi ćemo im u tome pomoći...

145 brigada Dubrava spomenik hrvatskim braniteljima

ZAJEDNO SMO JAČI...ZAR NE?

Poveznica: https://www.facebook.com/UV145HV/?hc_ref=ARTdblkOY2SCaFEHI3uhtYKIfUDh-HVJrhsTyNrd7whMktWa2jmD6i3ApCUukbfXKtg